Εκτύπωση σελίδας

EC - PRAXIS Series

 

Τα EC PRAXIS series λειτουργούν ως ανεξάρτητες εφαρμογές όπως η διαστασιολόγηση μεμονωμένων κόμβων μεταλλικών διατομών, EC PRAXIS 3J. Υπάρχει όμως και η ουσιαστική δυνατότητα να διαβαστούν αυτόματα αρχεία από το ETABS ή το SAP2000 στις εκδόσεις των προγραμμάτων EC PRAXIS 3J for ETABS ή for SAP2000 και EC PRAXIS 4Β for ETABS ή for SAP2000.

Τα EC PRAXIS 3J for ETABS ή for SAP2000 και EC PRAXIS 4Β for ETABS ή for SAP2000, είτε όταν λειτουργούν μαζί είτε μεμονωμένα, διαβάζουν την γεωμετρία και τα αποτελέσματα επίλυσης του φορέα από το ETABS ή το SAP2000 και χρησιμοποιώντας γραφικό περιβάλλον εισαγωγής και επεξεργασίας δεδομένων που είναι πανομοιότυπο με το εξελιγμένο περιβάλλον του ETABS, πραγματοποιείται η διαστασιολόγηση της κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ευρωκωδίκων EC3 & EC4.

Επίσης μπορούν να δημιουργηθούν πολύ εύκολα αναλυτικά τεύχη υπολογισμών έτοιμα προς απευθείας εκτύπωση αλλά και με δυνατότητα επεξεργασίας σε μορφή αρχείου word. Καθώς επίσης μπορούν να δημιουργηθούν και ευπαρουσίαστα σχέδια σε αρχεία μορφής dxf .


Διαθέσιμες εκδόσεις

H σειρά προγραμμάτων EC PRAXIS υποστηρίζει περιβάλλον Windows 2000/XP/Vista και διατίθεται στις εκδόσεις:

Μελλοντικές εκδόσεις

Για να κατεβάσετε το ενημερωτικό υλικό του EC Praxis, πατήστε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-7702199 ή μέσω email στο secretary@gsi-eng.eu

 

EC - PRAXIS 3J

Το νέο πρόγραμμα EC PRAXIS – 3J χρησιμοποιείται για την ανάλυση και τη διαστασιολόγηση των μεταλλικών συνδέσεων κατά τον Ευρωκώδικα 3. Είναι ένα πολυδύναμο εργαλείο το οποίο μπορεί να εργαστεί τόσο αυτόνομα όσο και σε συνεργασία με το ETABS ή το SAP2000 (EC PRAXIS – 3J for ETABS ή for SAP2000).

Περισσότερα Περισσότερα

EC - PRAXIS 3J for ETABS ή for SAP2000

Το πρόγραμμα EC PRAXIS 3J for ETABS ή for SAP2000 αποτελεί την επέκταση της standalone εφαρμογής EC PRAXIS 3J και παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης μαζικής ανάλυσης των συνδέσεων ενός μεταλλικού κτιρίου που έχει δημιουργηθεί στο ETABS ή στο SAP2000. Η ανάλυση πραγματοποείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωκώδικα 3, Μέρος 1-8.

Περισσότερα Περισσότερα

EC - PRAXIS 4B for ETABS ή SAP2000

Η καινούργια εφαρμογή EC – PRAXIS 4B for ETABS ή for SAP2000 χρησιμοποιείται για τη διαστασιολόγηση των σύμμικτων δοκών κατά τον Ευρωκώδικα 4. Λειτουργεί μέσα στο γενικό περιβάλλον EC – PRAXIS και διαστασιολογεί τις σύμμικτες δοκούς όπως αυτές ορίζονται μέσα στο περιβάλλον του ΕTABS ή του SAP2000. Η υπεροχή της έγκειται στην μεγάλη παραμετροποίηση τόσο στον τομέα εισαγωγής δεδομένων όσο και στον τύπο ανάλυσης που εφαρμόζεται.

Περισσότερα Περισσότερα

Επιστροφή Επιστροφή