Εκτύπωση σελίδας

EC PRAXIS 3J: Δυνατότητα αγοράς μεμονωμένων συνδέσεων.

Το EC PRAXIS 3J, το απόλυτο πρόγραμμα για την διαστασιολόγηση μεταλλικών συνδέσεων με Ευρωκώδικα 3, πρόσφατα έγινε περισσότερο ευέλικτο και πρακτικό.

Τα προγράμματα EC PRAXIS series έχoυν ήδη αναγνωριστεί και έχουν πάρει πιστοποίηση από την CSI Αμερικής (δημιουργός των προγραμμάτων ETABS, SAP2000 κλπ) ως επίσημο λογισμικό μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της. Είναι το πρώτο λογισμικό που λαμβάνει αυτή την αναγνώριση από την CSI Αμερικής. Έτσι η CSI Hellas, δημιουργός εταιρεία του EC PRAXIS series, αποτελεί την μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που λαμβάνει αυτή την διάκριση και που τα προϊόντα της πωλούνται σε 130 χώρες.

Επιπλέον το EC PRAXIS series έχει υιοθετηθεί στις λίστες με τα προϊόντα της CSI Αμερικής και πωλείται από τους αντιπροσώπους της παγκοσμίως σε 130 χώρες, ενώ και η CSI Hellas, προωθεί το πακέτο και μέσω του δικού της δικτύου.

Τώρα, η CSI Hellas, δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν μεμονωμένα τις μεταλλικές συνδέσεις του EC PRAXIS 3J που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες, διαμορφώνοντας το δικό τους πακέτο διαστασιολόγησης.

Όσοι δημιουργήσουν το δικό τους πακέτο EC PRAXIS 3J, θα έχουν επίσης την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή εμπλουτισμού του πακέτου και με επιπλέον συνδέσεις για ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Το EC PRAXIS 3J περιλαμβάνει διαστασιολόγηση των παρακάτω μεταλλικών και οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής:

Παράλληλα το EC PRAXIS 3J διατίθεται και στην πλήρη έκδοση περιλαμβάνοντας όλους τους παραπάνω τύπους συνδέσεων στην προνομιακή τιμή των 1000 €. Επομένως, όσοι αγοράσουν το πλήρες πακέτο έχουν όφελος 500 €.

Επίσης οι εκδόσεις EC PRAXIS 3J και 4B εκτός από σύνδεση με ETABS, είναι πλέον διαθέσιμες και σε εκδόσεις για σύνδεση με SAP2000.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EC PRAXIS 3J, τις εφαρμογές του, τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των επιμέρους συνδέσεων που περιλαμβάνει, κάντε κλίκ εδώ ή καλέστε στο 211-7702199.

Επιστροφή Επιστροφή